PRIVAT2017-12-11T16:04:30+00:00

Att som privatperson kunna nyttja våra tjänster innebär att du kan få dina foton, filmer eller dokument räddade.

Varför ska du som privatperson höra av dig?
Det finns så mycket affektionsvärde i foton, filmer eller dokument. Om det värsta händer och din hårddisk kraschar kan det vara skönt att vi på Rescue-IT kan få dina foton och filmer på dig och din familj sparade. Även om det inte alltid finns något ekonomiskt intresse i din information så är det aldrig kul när något försvinner, för gott. 

Hur går det till?
Beroende på hur akut ditt problem med din enhet är så har vi tre olika prisplaner där du, oavsett val av prisplan alltid får ett kostnadsförslag som du i lugn och ro kan ta beslut om innan vi påbörjar arbetet med att rädda din information. Väljer du att acceptera kostnadsförslaget påbörjas arbetet med att rädda din information snarast och så fort vi är färdiga hör vi av oss om hur det har gått och därefter kan du få tillgång till din information.

*Angivna tider gäller från dagen efter vi mottager den skadade enheten.

Välj den lösning som passar dig bäst

Den här prisplanen passar bäst om ärendet är akut och det är bråttom med att rädda din information. Vi påbörjar felsökningen omgående och du får besked om vad det är för fel samt ett kostnadsförslag. Efter godkännande av kostnadsförslaget påbörjas räddningen av din information direkt.

Pris: 1700:- ink. moms

Det här är den vanligaste lösningen som våra kunder väljer. Felsökningen påbörjas inom 10 dagar och så fort felsökningen är färdig får du ett kostnadsförslag.

Pris: 900:- ink. moms

Det här är ett alternativ som erbjuder dig som kund en felsökning till lågt pris. Felsökning påbörjas först inom 11-20 arbetsdagar varpå du får ett kostnadsförslag.

Pris: 495:-.

OM RESCUE-IT

Rescue-IT hjälper företag och privatpersoner med att återställa trasiga hårddiskar och annan maskinvara. Att anlita oss är både enkelt och smidigt samtidigt som du som kund får kostnadsförslag direkt efter analysen.

Vår kompetens är långt gången inom alla de tekniker som existerar på marknaden och därför kan vi erbjuda all den hjälp och support som du kan förvänta dig.

ÖPPETTIDER

Vi har öppet för inlämning varje helgfri vardag enligt följande tider:

Måndag – Torsdag: 09:00 – 17:00
Fredag: 09:00 – 15:00
Övriga tider enligt överenskommelse

KONTAKTUPPGIFTER

info@rescue-it.se

 Backa Bergögata 7, 422 46 Hisings Backa

031-524 525, 0707-16 60 30 Kontorstid