När du har ett företag

Vi räddar företagets information som annars skulle gå förlorad.

Vi vet att din information är värdefull för verksamheten i ditt företag. Det kan handla om bokföring, budgetar, avtal eller något helt annat. För oss spelar det ingen roll, utan vi hjälper ditt företag att rädda informationen om en hårddisk eller server har kraschat.

Hur går det till?

Beroende på hur akut ditt problem med din enhet är så har vi tre olika prisplaner där du, oavsett val av prisplan alltid får ett kostnadsförslag som du i lugn och ro kan ta beslut om innan vi påbörjar arbetet med att rädda din information. Väljer du att acceptera kostnadsförslaget påbörjas arbetet med att rädda din information snarast och så fort vi är färdiga hör vi av oss om hur det har gått och därefter kan du få tillgång till din information.

*Angivna tider gäller från dagen efter vi mottager den skadade enheten.

Om RESCUE-IT

Rescue-IT hjälper företag och privatpersoner med att återställa trasiga hårddiskar och annan maskinvara. Att anlita oss är både enkelt och smidigt samtidigt som du som kund får kostnadsförslag direkt efter analysen.

Vår kompetens är långt gången inom alla de tekniker som existerar på marknaden och därför kan vi erbjuda all den hjälp och support som du kan förvänta dig.

Öppettider

Vi har öppet för inlämning varje helgfri vardag enligt följande tider:

Måndag – Torsdag: 09:00 – 17:00
Fredag: 09:00 – 15:00
Lunch: 13:00 - 13:45
Övriga tider enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter
info@rescue-it.se
Backa Bergögata 8, 422 46 Hisings Backa
031-524 525
0707-16 60 30